Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF EL: CSA Steaua păstrează speranțe pentru calificarea în grupeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Sep 2022

EHF EL: CSA Steaua păstrează speranțe pentru calificarea în grupe

Sala Polivalentă din Capitală a fost în această seară gazda manșei tur a duelului dintre CSA Steaua și Ferencvaros din turul 2 preliminar al EHF European League.

Formația maghiară a trecut în primul tur preliminar cu un categoric scor general de 74:49 de Minaur Baia Mare, astfel încât elevii lui Ovidiu Mihăilă erau avizați asupra potențialului pe care îl au adversarii lor. Și au simțit direct forța adversarilor în startul partidei, oaspeții conducând cu 0:2 și apoi 2:5 în minutul 8, dar roș-albaștrii au reușit să egaleze la 5 și apoi să mențină echilibrul până la 11:11 în minutul 23. Milosevic, Mousavi și portarul Iancu, din nou magistral între buturi, au înscris consecutiv pe fondul unei superiorități numerice și steliștii au obținut în minutul 25 un avans pe care l-au menținut până la pauză, scorul primei reprize fiind 17:14.

Încrezători în forțele proprii, roș-albaștrii s-au dovedit a fi creativi în ofensivă și inspirați în faza de apărare și în minutul 43 și-au mărit avansul la 7 lungimi, 25:18, însă oaspeții au ieșit din conul de umbră și au recuperat din handicap până la 27:25 în minutul 52. Elevii lui Ovidiu Mihăilă au păstrat până la final diferența de două goluri, astfel încât returul de peste o săptămână din Elek Gyula Arena din Budapesta devine foarte dificil, dar nu imposibil de gestionat.

Golurile celor de la CSA Steaua au fost înscrise de Miloșevic, Șandru – câte 7, Grbovic – 5, Pop – 4, Constantina – 3, Burlacu, Tinkir – câte 2, Mihalcea, Mousavi – câte unul.

Alte știri din Handbal