Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Cup: Trei echipe românești trec în turul 3Sabin Malisevschi / SportPictures.eu
21 Oct 2018

EHF Cup: Trei echipe românești trec în turul 3

După ce SCM Craiova și Măgura Cisnădie și-au asigurat participarea în turul 3 al EHF Cup, astăzi și SCM Rm. Vâlcea a obținut dreptul de a evolua în faza eliminatorie premergătoare grupelor competiției.

Elevele lui Florentin Pera au suferit prima lor înfrângere din acest sezon în toate competițiile cedând manşa retur contra celor de la Kastamonu Belediyesi GSK cu 21:20 (12:11), dar succesul concludent din urmă cu o săptămână de pe teren propriu, scor 35:26, le-a asigurat calificarea în turul următor cu scorul general de 55:47. Golurile vâlcencelor în partida de astăzi au fost înscrise de Iryna Glibko – 9, Da Silva – 6, Lopez – 2, Popa, Khouildi, Vasileuskaya – câte o reușită.

Din păcate, celor trei formații nu li se alătură și HC Zalău. După remiza de pe teren propriu, scor 25:25, elevele lui Gheorghe Tadici nu au putut da o replică îndeajuns de consistentă pe terenul celor de la Borussia Dortmund și a pierdut cu scorul de 24:20 (13:10). Cu doar 45% eficiența aruncărilor, zălăuancele au fost depășite de nemțoaice, care au avut 60% la acest capitol, în special datorită starturilor mai bune de repriză. Szolosi a fost cea mai bună marcatoare pentru trupa românească cu 8 goluri, urmată de Constantinescu și Irimia cu câte 4 goluri, Abed-Kader și Panici reușind la rândul lor să își treacă de câte două ori numele pe tabelă.

Alte știri din Handbal