Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Cup: SCM Rm. Vâlcea pierde și manșa returSabin Malisevschi / SportPictures.eu
18 Nov 2018

EHF Cup: SCM Rm. Vâlcea pierde și manșa retur

La Râmnicu Vâlcea s-a jucat prima dintre cele trei partide pe care echipele românești le dispută în manșa retur a turului 3 preliminar al competiției feminine a EHF Cup. În sala ”Traian”, SCM Rm. Vâlcea a primit vizita danezelor de la Herning Ikast, în fața cărora aveau de anulat handicapul de șase goluri după manșa tur din urmă cu o săptămână, încheiată cu scorul de 22:16.

Elevele lui Florentin Pera au evoluat foarte bine în prima repriză și aveau cu două minute înainte de pauză +5 pe tabelă, 14:9. O eliminare înainte de pauză și una la scurt timp după reluarea jocului le-au oferit danezelor șansa de a recupera din handicap în superioritate numerică și s-au apropiat la 15:13, apoi beneficiind și de precipitarea în ofensivă a vâlcencelor au egalat la 18 în minutul 53 și au preluat conducerea, 19:20, cu patru minute înainte de final. O eliminare la bancă pentru protestele lui Florentin Pera a lăsat echipa vâlceană în inferioritate numerică ce a permis echipei oaspete să se distanțeze la două goluri, iar un 7 metri ratat de Marta Lopez în ultima secundă a lăsat tabela la 19:21 (14:10).

Așadar, cu un scor general de 43:35 Herning Ikast s-a calificat în faza grupelor, în timp ce vâlcencele se concentrează acum pe competiția internă.

Alte știri din Handbal