Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Cup: Remiză în manșa tur de la ZalăuPaul Ursachi / SportPictures.eu
13 Oct 2018

EHF Cup: Remiză în manșa tur de la Zalău

Revenite în EHF Cup, jucătoarele de la HC Zalău au dat în turul secund al competiției de un adversar dificil. Echipa germană Borussia Dortmund a profitat de faptul că au disputat în deplasare prima manșă și au smuls grație experienței superioare a lotului o remiză ce poate însemna calificarea în turul trei al competiției.

Elevele lui Gheorghe Tadici, fără Tămaș și Dragut plecate în vară, au avut avantaj de trei goluri în prima repriză, 6:3 în minutul 13 și 8:5 patru minute mai târziu, dar au încheiat cu avans minim, 13:12, primele 30 de minute ale jocului.

După pauză nemțoaicele au preluat inițiativa și s-au distanțat la rândul lor la patru lungimi, 16:20 în minutul 42, și a fost rândul zălăuancelor să forțeze revenirea pe tabelă. Au reușit-o cu zece minute înainte de final, 22:22, dintr-un 7 metri transformat de Szolosi, pentru ca tot ea să înscrie din nou din aruncare de penalitate pentru 25:23 cu două minute înainte de ultima sirenă. Einarsdottir a fost jucătoarea decisivă pentru echipa oaspete înscriind de două ori, ultima reușită în ultima secundă a meciului, și a stabilit scorul final HC Zalău – Borussia Dortmund 25:25 (13:12).

Manșa retur programată duminica viitoare constituie un adevărat test de maturitate pentru zălăuance, ale căror goluri au fost înscrise astăzi de Szolosi - 9, Panici – 7, Constantinescu, Mihalcea - câte 3, Abed-Kader, Irimia, Nica - câte un gol.

Alte știri din Handbal