Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Cup: Măgura Cisnădie trece în turul 3 al competițieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Oct 2018

EHF Cup: Măgura Cisnădie trece în turul 3 al competiției

Măgura Cisnădie a pășit în turul 3 al EHF Cup după ce astăzi a învins cu 29:20 (18:11) în manșa retur echipa cehă DHC Slavia Praga.

La fel ca și în primul meci, disputat vineri tot la Cisnădie, în care sibiencele s-au impus cu 28:25 (16:12), jucătoarele pregătite de Alexandru Weber au condus autoritar jocul și au oferit celor 1.000 de spectatori prezenți satisfacția calificării. Distanțate la 10:6 la jumătatea primei reprize, cisnădiencele au mărit distanța pe tabelă la 7 lungimi în minutul 28, 17:10, și au menținut-o până la pauză. Spectacolul a continuat și după pauză, când tabela indica 22:12 și apoi 24:13 în minutul 42, diferență maximă în joc. Cehoaicele au profitat de momentele de relaxare ale gazdelor și au revenit la 24:19 și 25:20, dar finalul a aparținut cisnădiencelor, care au încheiat en fanfare cu o serie de patru goluri. Reușitele lor în meciul de astăzi au fost semnate de Apetrei, Costa, Moldovan - câte 6, Araujo, Boljevic - câte 3, Chirilă - 2, Gatzel, Hoha, Subțirică-Iovănescu - câte o reușită.

Cu scorul general de 57:45, Măgura Cisnădie este a doua echipă românească alături de SCM Craiova aflată în turul 3 al Cupei EHF, în cursa calificării aflându-se și HC Zalău și SCM Rm. Vâlcea.

Dacă zălăuancele au șanse diminuate după rezultatul de egalitate, 25:25, obținut ieri pe teren propriu cu Borussia Dortmund, în Sala Sporturilor ”Traian” vâlcencele au obținut o victorie consistentă în manșa tur a duelului cu turcoaicele de la Kastamonu Belediyesi GSK. Adversare dificile, cu semifinală pierdută în primăvară în aceeași competiție în fața celor de la SCM Craiova după ce în sferturi eliminaseră HC Zalău, turcoaicele au fost dominate de elevele lui Florin Pera în fața celor 2.200 de spectatori veniți să guste din nou atmosfera competițiilor handbalistice europene. 35:26 (19:13) într-o partidă în care Irina Glybko a înscris 11 goluri a fost scorul partidei care recomandă ca principală favorită la calificare după partida retur programată duminica viitoare la Kastamonu, localitate în nordul Turciei.

Alte știri din Handbal