Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Cup: Înfrângeri în deplasările din manșa turSportPictures.eu
10 Nov 2018

EHF Cup: Înfrângeri în deplasările din manșa tur

Două dintre cele trei echipe românești care evoluează în turul 3 preliminar al competiției feminine a EHF Cup au jucat astăzi meciurile din manșa tur. Din păcate, ambele au înregistrat înfrângeri la diferență ce complică foarte mult partidele retur ce se vor disputa la finele săptămânii viitoare.

SCM Rm. Vâlcea s-a deplasat pe terenul danezelor de la Herning Ikast, formație cu o experiență net superioară care a fost eliminată în ultimii doi ani în sferturile de finală ale EHF Champions League. Elevele lui Florentin Pera au rezistat bine în prima repriză, compartimentul defensiv făcându-și datoria cu prisosință, însă atacul a suferit în fața zidului ridicat de echipa gazdă, care s-a lăsat penetrat de numai 5 ori în primele 30 de minute. Repriza secundă a aparținut în totalitate gazdelor, scorul final al partidei fiindu-le favorabil 22:16 (7:5) după ce Vasileuskaya a transformat în ultima secundă o aruncare de la 7 metri.

Golurile echipei vâlcene au fost înscrise de Vasileuskaya - 6, Lopez - 3, Fernandez Fraga, Glibko - câte 2, Da Silva, Popa, Florică - câte o reușită. Returul se va juca duminica viitoare de la ora 16:30 în Sala Sporturilor ”Traian” din Râmnicu Vâlcea.

Măgura Cisnădie a pierdut la rândul ei partida contra rusoaicelor de la Zvezda Zvenigorod. Se pare că procesul de reconstrucție al echipei rusești prinde contur, din moment ce formația a revenit pe tabelă după ce cisnădiencele au condus ostilitățile în primul sfert de oră. Cu un lot alcătuit integral din jucătoare rusoaice, Zvezda s-a distanțat de la 8:8 la 14:11 pentru a încheia cu avantaj minim prima repriză. Startul părții secunde le-a aparținut gazdelor, care au mărit ecartul la șase lungimi, 21:15, în minutul 40 și l-au mărit cu șase minute înainte de final, 27:20. Cu un finiș mai bun, cisnădiencele au părăsit sala ”Zvezda” învinse cu scorul de 29:24 (14:13), rezultat ce trebuie răsturnat duminica viitoare pe teren propriu.

Duminică, de la ora 14:30 la Dortmund, SCM Craiova încearcă să obțină un rezultat favorabil în manșa tur a duelului cu Borussia.

Alte știri din Handbal