Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Cup: Cu un pas în grupeBogdan Danescu / SportPictures.e
11 Nov 2018

EHF Cup: Cu un pas în grupe

SCM Craiova a obținut o victorie importantă, egală cu un pas mare făcut peste pragul grupelor EHF Cup, în deplasarea din Germania în care a evoluat contra formației Borussia Dortmund.

Elevele lui George Burcea au făcut un joc defensiv foarte bun pe Westpress Arena din Hamm și s-au impus cu 17:19 (9:9), după ce în minutul 10 gazdele aveau un avans de trei goluri, 4:1. Avantajul a fost menținut până cu trei minute înainte de pauză, 9:6, dar oltencele au egalat până la pauză, diferența fiind făcută de ele pe final de meci. Cu 6 minute înainte de finalul partidei tabela indica 15:15, dar Țicu, Ianăși și Șelaru au desprins decisiv echipa olteană.

Golurile celor de la SCM au fost înscrise de Țicu – 6, Zamfir – 4, Șelaru – 3, Ianăși, Tănăsie, Seric, Gjeorgjievska, Tătar, Vizitiu – câte o reușită. Partida retur se va disputa duminica viitoare de la ora 19:00 în Sala Polivalentă din Craiova.

Alte știri din Handbal