Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Cup: Bănățenii, la un pas de calificare în grupeSebastian Tataru / SportPictures.eu
20 Nov 2016

EHF Cup: Bănățenii, la un pas de calificare în grupe

SCM Politehnica Timișoara a făcut un pas important pentru calificarea în faza grupelor Cupei EHF după ce aseară a învins în manșa tur disputată în sala "Constantin Jude" echipa slovenă RK Riko Ribnica.

În fața a 1.100 de spectatori, bănățenii s-au impus cu 27:22 (14:11) și au înregistrat a cincea victorie din tot atâtea meciuri disputate până acum în competiție, pornind ca favoriți și pentru manșa retur a disputei cu slovenii, programată a se disputa sâmbăta viitoare, pe 26 noiembrie, la Ribnica.

Pentru SCM Politehnica Timișoara au înscris Marko Simovic - 8 goluri, Milosevic - 7, Lazarov - 4, Lasica - 3, Fenici - 2, Marijanovic - 2, Ştefan - 1.

În cazul calificării, SCM Politehnica Timișoara se va număra printre cele 16 formații care vor fi angajate în faza grupelor, mai departe urmând a se califica în sferturile de finală ale competiției primele două echipe clasate în fiecare grupă.

Alte știri din Handbal