Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Cup: Adversarele echipelor românești în turul 3Sabin Malisevschi / SportPictures.eu
23 Oct 2018

EHF Cup: Adversarele echipelor românești în turul 3

Astăzi a avut loc la sediul forului continental de la Viena tragerea la sorți a duelurilor din turul 3 preliminar al competiției feminine a EHF Cup. Cu trei echipe prezente în această fază, România este pe picior de egalitate cu Ungaria și Rusia, fiind devansată doar de Danemarca cu patru formații.

Pierzând la limită calificarea în grupele EHF Champions League, SCM Craiova este determinată să nu rateze și acest obiectiv secundar, iar o adversară ca Borussia Dortmund pare accesibilă. Echipa germană a trecut la patru goluri diferență de HC Zalău și poate fi depășită de trupa olteană, mai ales că partida tur din 10 sau 11 noiembrie se va disputat în Germania, iar returul de peste o săptămână în Bănie.

Tot în deplasare vor evolua în prima manșă și SCM Rm. Vâlcea și Măgura Cisnădie, însă vâlcencele au parte de un adversar mai dificil. Danezele de la Herning Ikast, eliminate în ultimii doi ani de Vardar în sferturile de finală ale EHF Champions League, au o experiență net superioară celei a formației vâlcene, însă victoriile fără drept de apel în fața celor de la CSM București le îndreptățesc pe fetele antrenate de Florentin Pera să spere la concretizarea șanselor lor.

Ceva mai mari șanse pare a avea Măgura Cisnădie contra rusoaicelor de la Zvezda Zvenigorod, o echipă în reconstrucție în ultimii ani care a fost eliminată în această fază în ediția trecută a competiției.

 

Iată lista tuturor duelurilor din turul 3:

Viborg HK – ZORK Jagodina

Kuban Krasnodar – Mecalia Atletico Guardes

Team Esbjerg – Paris 92

Handball Club Lada Togliatti – Siófok KC Hungary

DHK Banik Most – TusSies Metzingen

Borussia Dortmund – SCM Craiova

MKS Perla Lublin – E.S Besancon

Herning Ikast – SCM Rm. Vâlcea

ERD HC – Storhamar Handball Elite

Dunaújvárosi Kohász KA – Super Amara Bera Bera

Nykøbing Falster Håndbold – H 65 Höörs HK

Zvezda Zvenigorod – SC Măgura Cisnădie

Alte știri din Handbal