Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Victorie la Thuringer, calificare asiguratăDan Potor / SportPictures.eu
10 Feb 2019

EHF Champions League: Victorie la Thuringer, calificare asigurată

Partida disputată astăzi de CSM București în deplasarea din Germania de pe terenul celor de la Thuringer a fost un moment al adevărului pentru trupa condusă de Dragan Djukic. Pe lângă absențele cunoscute ale Cristinei Neagu și Amandei Kurtovic, tehnicianul sârb nu s-a putut baza astăzi pe extrema Majda Mehmedovic, însă echipa s-a mobilizat și a făcut un joc foarte bun în special în faza ofensivă.

Gazdele au pus probleme doar în startul partidei, ”tigroaicele” conduse din teren de o Radicevici în zi mare, autoare a 13 goluri, au făcut spectacol și au debordat în atac apropiindu-se până la final de cota de 40 de goluri înscrise. S-a încheiat 38:30 (17:12) în favoarea fetelor noastre, care cu această victorie acumulează în clasamentul grupei 10 puncte din 7 partide și se situează pe poziția a doua, urmând ca peste două săptămâni să primească pe teren propriu vizita celor de la Gyor, liderul grupei cu 13 puncte.

Golurile CSM-ului au fost înscrise de Radicevic - 13, Curea, Omoregie - câte 6, Lekic - 4, Lazovic - 3, Manea - 2, Hagman, Udriştioiu, Constantinescu , Bazaliu - câte un gol.

Alte știri din Handbal