Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Victoria care readuce linișteaDan Potor / SportPictures.eu
02 Feb 2019

EHF Champions League: Victoria care readuce liniștea

CSM București a făcut un pas important pentru calificarea în sferturile de finală ale EHF Champions League după ce în această seară a învins în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst Ghermănescu” pe RK Krim Mercator Ljubljana.

Echipa slovenă a rezistat doar 10 minute, până la scorul de 5:5, în fața ”tigroaicelor” dornice de a dovedi propriilor suporteri că rezultatul de la Gyor de săptămâna trecută nu a fost decât o sincopă și că valoarea lor este cu totul alta. Împinse de Radicevic, Lekic și Omoregie, campioanele României s-au distanțat până la pauză la cinci goluri, 16:11, iar pe parcursul reprizei secunde au gestionat avantajul. Pe lângă cele trei jucătoare menționate, un rol important în economia jocului l-a avut Paula Ungureanu cu cele 15 parade reușite, în urma intervențiilor sale inspirate colegele sale au avut ocazia să se distanțeze pe tabelă.

După victoria de astăzi, scor 32:26 (16:11), CSM acumulează 8 puncte din 6 partide și se poziționează pe locul secund după Gyor, care are deja 10 puncte din 5 meciuri și joacă tot în Ungaria, dar pe terenul celor de la Ferencvaros.

Golurile ”tigroaicelor” din partida de astăzi au fost marcate de Radicevic - 10, Lekic - 6, Omoregie, Cvijic - câte 5, Lazovic - 3, Mehmedovic - 2, Curea - 1.

Următorul meci al CSM-ului în grupa a 2-a principală va fi cel din Germania cu Thuringer, jocul fiind preogramat duminică, 10 februarie.

Alte știri din Handbal