Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: ”Tigroaicele” nu obțin revanșa cu GyörRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Feb 2019

EHF Champions League: ”Tigroaicele” nu obțin revanșa cu Györ

Partida retur cu Györi Audi ETO KCP din cadrul grupelor principale ale EHF Champions League nu le-a adus fetelor de la CSM București o revanșă mult dorită după corecția severă, 27:36, din partida tur din urmă cu patru săptămâni.

În polivalenta din Capitală, trupa condusă de Dragan Djukic a menținut echilibrul cu adversara sa până în minutul 21, atunci când s-a distanțat la două goluri, 10:8 în urma unei aruncări de la 7 metri transformată de Radicevic. A fost parcă un semnal negativ, finalul de repriză aparținându-le unguroaicelor care au înscris de 6 ori fără a mai primi vreun gol. Tomori, Groot și Kristiansen au stabilit scorul pauzei, 10:14, iar Görbicz a mărit diferența în startul părții secunde.

Împinse de la spate de publicul ce a populat generos tribunele bătrânei săli din parcul Tineretului și având în Claudia Constantinescu o jucătoare care a trecut peste tracul indus de un asemenea joc, ”tigroaicele” au pornit în cursa de urmărire și în minutul 44 Oana Manea, la cel mai bun joc al său din acest sezon, a adus egalarea la 17. S-a mers din nou cap la cap și o ratare a lui Lazovic a făcut ca diferența să se mărească la două goluri în favoarea oaspetelor, 19:21 în minutul 50, apoi Oftedal, Pintea și Kristiansen au sporit avansul la 21:25 în minutul 55, unul greu de recuperat de fetele noastre. Tot ce au mai putut face a fost să limiteze diferența la două goluri, astfel încât scorul final a fost 25:27 (10:14).

Golurile ”tigroaicelor” au fost înscrise de Radicevic - 6, Constantinescu, Lekic - câte 4, Curea, Lazovic - câte 3, Bazaliu, Cvijic, Hagman, Manea, Omoregie - câte un gol.

După acest rezultat, CSM București rămâne pe locul secund cu 10 puncte, la 5 în urma celor de la Györi Audi ETO KCP, care vor încheia grupa pe primul loc. Pe locul al treilea se situează Vipers Kristiansand, norvegiencele având 8 puncte și urmând să joace în această seară pe teren propriu cu RK Krim Mercator, echipă ieșită din calculele calificării în sferturile de finală. Pe locul al patrulea, cu 7 puncte se situează FTC-Rail Cargo Hungaria, care la rândul ei va juca astăzi contra ultimei clasate Thüringer HC.

Ultimele două runde, în care CSM se va deplasa pe terenul celor de la RK Krim Mercator și va primi vizita nemțoaicelor de la Thüringer HC, vor fi decisive pentru stabilirea echipei de pe locul secund, unul care va aduce ca adversară în sferturile de finală ocupanta locului 3 în prima grupă principală, loc ce va fi decis de partida dintre Buducnost și Rostov-Don de săptămâna viitoare.

Alte știri din Handbal