Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: ”Tigroaicele” merg al treilea an consecutiv în Final FourRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Apr 2018

EHF Champions League: ”Tigroaicele” merg al treilea an consecutiv în Final Four

Un meci incomparabil mai slab făcut de elevele tehnicianului Per Johansson în deplasarea de la Metz s-a încheiat cu o înfrângere la 7 goluri, dar cu un total general de 54:48 CSM București se califică în turneul Final Four al EHF Champions League ce va avea loc la Budapesta pe 12-13 mai.

Campioana României a suferit puternic în meciul din această seară, apropierea de obiectiv determinându-le pe ”tigroaice” să joace mai relaxate decât era nevoie. Atitudinea se putea întoarce împotriva lor din moment ce franțuzoaicele ajunseseră la +9 pe tabelă, 19:10, în minutul 39. Cristina Neagu a înscris atunci când a fost nevoie și a tăiat elanul franțuzoaicelor și la finalul partidei tabela indica 27:20 (14:9), avantaj insuficient pentru Metz pentru a opri ”tigroaicele” din drumul către a treia participare consecutivă în turneul Final Four.

Golurile CSM-ului au fost înscrise de Cristina Neagu – 8, Isabelle Gullden – 7, Gnosiane Niombla – 2, Amanda Kurtovic, Majda Mehmedovic, Marit Frafjord – câte un gol.

În turneul Final Four vor juca alături de CSM București deținătoarea trofeului Gyor, precum și echipele Vardar şi Rostov-Don, tragerea la sorți a meciurilor semifinale urmând a avea loc marți.

Alte știri din Handbal