Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: „Tigroaicele”, învinse de Rostov-DonRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Sep 2021

EHF Champions League: „Tigroaicele”, învinse de Rostov-Don

Primul joc pe teren propriu al campioanei CSM București în grupa principală A ale DELO EHF Champions League a consemnat un dezastru pentru elevele lui Adrian Vasile.

Învinse în urmă cu o săptămână în deplasare de Team Esbjerg, „tigroaicele” își doreau să obțină primele puncte la finele partidei cu rusoaicele de la Rostov-Don, însă jocul din sala Dinamo a curs în favoarea oaspetelor încă din startul său. CSM București a condus o singură dată pe tabelă după ce a înscris primul gol al partidei prin Omoregie în secunda 46, apoi rusoaicele s-au distanțat la 1:5 în minutul 9 și 7:13 în minutul 26, dar „tigroaicele” au redus din ecart până la pauză, intrând la cabine cu -4, 9:13.

Debutul părții secunde a fost dezastruos pentru ele, cu un gol înscris și 9 primite în primele 13 minute, scorul de 10:22 fiind cea mai mare diferență pe tabelă între cele două formații. La adăpostul acestui avantaj consistent, rusoaicele pregătite de Per Johansson, cel care a stat trei mandate pe banca „tigroaicelor”, au redus turația și le-au permis gazdelor să se apropie pe tabelă.

Scorul final a fost 27:30 (9:13), golurile CSM-ului fiind înscrise de Arntzen – 8, Omoregie – 7, Ramusovic – 4, Neagu, Carmen Martin, Dindiligan – 2, Broch, Gogîrlă – 1.

 

Celelalte partide ale grupei:

Sâmbătă, 18 septembrie

FTC-Rail Cargo Hungaria – HC Podravka Vegeta  33:27 (15:15)

Brest Bretagne Handball – Team Esbjerg               

Duminică, 19 septembrie

Buducnost – BV Borussia 09 Dortmund

 

Etapa a treia se va disputa pe 25 și 26 septembrie după următorul program:

Rostov-Don – FTC-Rail Cargo Hungaria

HC Podravka Vegeta – CSM București

BV Borussia 09 Dortmund – Brest Bretagne Handball

Team Esbjerg – Buducnost

Alte știri din Handbal