Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Spectacol de sfârșit de anRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Nov 2018

EHF Champions League: Spectacol de sfârșit de an

CSM București a disputat în sala Dinamo din Capitală ultimul joc din grupa D a EHF Champions League contra formației germane SG BBM Bietigheim.

Deja calificate în faza grupelor principale, elevele lui Dragan Djukic au intrat în teren hotărâte să ofere propriilor fani o victorie în ultimul meci al anului care să șteargă prestațiile neconvingătoare din startul sezonului și s-au distanțat la trei goluri, 6:3, în minutul 10. Nemțoaicele nu s-au lăsat impresionate și au turat motoarele pentru a trece la conducere cu 7:9 și 11:13, dar finalul a aparținut ”tigroaicelor” care au intrat în avantaj 14:13 la pauză.

Începută într-o notă de echilibru, repriza secundă a fost până la urmă una de spectacol pentru campioanele României, care au revenit la diferența maximă din prima repriză în minutul 39, scor 20:17, și s-au distanțat la șapte goluri 24:17 în minutul 45 cu patru goluri înscrise în poarta goală, echipa germană evoluând în inferioritate. După o pauză de 10 minute, Bietigheim a reușit să înscrie din nou, dar elevele lui Dragan Djukic și-au continuat marșul și au mărit ecartul la 9 goluri, 28:19. Partida s-a încheiat cu scorul de 32:24 (14:13) și CSM București încheie grupa pe locul 1 cu 8 puncte, în timp ce SG BBM Bietigheim ocupă ultima poziție, a patra, cu numai 3 puncte.

Alături de ”tigroaice” în grupele principale s-au calificat celelalte ocupante ale podiumului, Vipers Kristiansand și FTC-Rail Cargo Hungaria, cele trei reprezentante ale grupei D urmând a întâlni echipele calificate din grupa C, Györi Audi ETO KC, RK Krim Mercator și Thüringer HC. Reprezentanta României va evolua începând cu luna ianuarie 2019 contra celor trei echipe din grupa C în dublă manșă, la clasamentul grupei principale luându-se în calcul rezultatele directe cu echipele cu care deja a jucat.

 

Clasamentul de start al grupei principale este următorul:

1. Györi Audi ETO KC  8 pct

2. CSM București  6 pct

3. Vipers Kristiansand  4 pct

4. RK Krim Mercator  3 pct

5. FTC-Rail Cargo Hungaria  2 pct

6. Thüringer HC  1 pct

Alte știri din Handbal