Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Și ”tigroaicele” plâng. De bucurie!Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Mai 2017

EHF Champions League: Și ”tigroaicele” plâng. De bucurie!

CSM București încheie cu o victorie a doua participare consecutivă la un turneu Final Four al EHF Champions League. În finala mică a competiției, ”tigroaicele” au învins pe Buducnost cu 26:20 (13:12) după un joc de o cu totul altă factură decât cel prestat ieri.

Startul partidei a fost unul echilibrat, cu Cristina Neagu (3) și Bulatovic menținând ritmul impus de fetele noastre care au modificat primele tabela prin Torstensson, apoi au egalat prin Saurina și Gullden și au trecut din nou în avantaj prin Mica Brădeanu. De la 4:4 în minutul 6 la jumătatea primei reprize scorul era 9:4 pentru fetele noastre cu largul concurs al Paulei Ungureanu, portărița noastră bifând 6 intervenții reușite în primele 15 minute. Ea continuă seria paradelor și limitează revenirea muntenegrencelor care au profitat de o ușoară relaxare în joc a ”tigroaicelor”. Astfel, scorul era 10:6 în minutul 21 la timeout-ul cerut de Per Johansson. De la +5, 13:8, în minutul 26, muntenegrencele ne surprind și se apropie la doar un gol până la pauză, pe o nouă scădere de nivel în evoluția fetelor de la CSM.

Pornită de la 13:12, repriza a doua a început cu superioritate pentru fetele noastre și Carmen Martin a mărit diferența pe tabelă. Ecartul se mărește la patru lungimi 18:14 în minutul 40 și elevele lui Per Johansson rezistă în defensivă chiar și în dublă inferioritate, pentru ca Bella Gullden să transforme o aruncare de la 7 metri și să facă 20:15 cu un sfert de oră înainte de final, apoi Carmen Martin înscrie cu o ”învârtită” pentru 22:16, iar Iulia Curea reușește un gol de la 14 metri pentru a mări la 7 diferența de goluri de pe tabelă. Era minutul 49 și elanul celor de la Buducnost a scăzut, mai ales că antrenorul Dragan Adzic a mizat de la mijlocul primei reprize pe tinere jucătoare muntenegrence și a trecut pe bancă vedetele Cristina Neagu sau Bulatovic.

”România, România!” și ”Suntem mândri de voi!” sunt scandările din ultimele minute ale sectorului românesc de tribună și sub tabela care indică CSM București - Buducnost 26:20 (13:12) se dă frâu liber lacrimilor. Ale jucătoarelor CSM-ului, unele abia stăpânite ale antrenorului Per Johansson, dar și ale Cristinei Neagu, care se desparte de Buducnost și se alătură ”tigroaicelor”. N

arcisa Lecușanu a fost oficialul EHF care a înmânat medaliile de bronz fetelor noastre, care se întorc în țară pentru a lupta pentru ultimul trofeu rămas în joc în plan intern, Cupa României.

Alte știri din Handbal