Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Se vede play-off-ulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Nov 2018

EHF Champions League: Se vede play-off-ul

Dinamo București a obținut un succes muncit din greu în fața finlandezilor de la Riihimäen Cocks în partida din penultima etapă a grupei D a Velux EHF Champions League disputată în această seară în sala din șoseaua Ștefan cel Mare.

Început într-o notă de echilibru, meciul a părut că intră pe panta așteptată de publicul ce a populat din nou la maxim sala Dinamo în minutul 19, atunci când gazdele s-au distanțat pentru prima dată la +3 pe tabelă, dar handicapul a fost recuperat rapid de formația finlandeză, scorul devenind 10:10 după numai trei minute. Trei goluri ale lui Descat au asigurat un avans minim la pauză pentru elevii lui Constantin Ștefan.

Partea a doua a jocului a respectat scenariul primului act, cu alb-roșiii în avantaj de maxim două goluri, dar emoțiile au apărut cu opt minute înainte de ultima sirenă când oaspeții au egalat dintr-un 7 metri și intrau într-o superioritate de două minute după eliminarea lui Savencu. Din fericire pentru dinamoviști, inferioritatea lor a durat mai puțin de un minut și au reușit să preia din nou conducerea și să încheie partida cu 24:22 (13:12).

Pentru campioana României golurile au fost înscrise de Descat - 7, Komogorov - 6, Alouini - 5, Gavriloaia - 3, Negru - 2, Szasz - o reușită.

Cu această victorie, Dinamo trece pe locul secund la egalitate de puncte, 12, cu liderul Orlen Wisla Plock, dar cu un golaveraj inferior, +9 față de +27. Polonezii au un meci de foc sâmbătă pe teren propriu cu Abanca Ademar Leon, spaniolii având 11 puncte și fiind obligați să obțină un rezultat pozitiv pentru a rămâne în lupta pentru primele două locuri ce aduc participarea la play-off-ul pentru un loc în optimi. Ultimul meci al lui Dinamo în programul grupei este programat pe 29 noiembrie în Elveția pe terenul celor de la Wacker Thun.

Alte știri din Handbal