Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Rapid pierde în fața deținătoarei titluluiGheorghe Fluster / SportPictures.eu
30 Apr 2023

EHF Champions League: Rapid pierde în fața deținătoarei titlului

Prima manșă a sfertului de finală ce le opune pe Rapid și Vipers Kristiansand s-a disputat în Sala Polivalentă din Capitală.

Așa după cum era de așteptat, experiența superioară a norvegiencelor a făcut diferența încă din startul partidei, echipa oaspete fiind permanent la conducere pe tabelă. Susținute frenetic de suporterii ce au umplut din nou arena din parcul Tineretului, Rapid nu a putut decât să mențină egalitatea la 1 și la 2, apoi norvegiencele s-au distanțat treptat la 8:5 (min. 12), 12:8 (min. 20) și au intrat la pauză cu un avantaj de 6 goluri, 18:12. Două goluri marcate în debutul părții secunde de Buceschi și Kassoma au dat speranța unei reveniri a giuleștencelor, însă experimentata Anna Vyakhireva a ieșit la rampă și a domolit elanul gazdelor. Tot ea reface la jumătatea reprizei secunde diferența de la pauză, 23:17, pentru ca diferența să crească la 8 goluri în minutul 49. Până la final elevele lui Kim Rasmussen reduc din diferență și scorul final a fost Rapid – Vipers 25:31 (12:18).

Golurile Rapidului au fost înscrise de Grozav – 5, Buceschi – 4, Ostase – 3, Kassoma, Marta Lopez, Gutierrez, Badea, Polman – câte 2, Korsos, Kanor, Fraga Fernandez – câte un gol.

Sâmbăta viitoare, pe 6 mai, Rapid își va juca ultima șansă de a prinde turneul Final Four la debutul său în EHF Champions League. În arena Aquarama din Kristiansand giuleștencele vor încerca să-și facă din nou fericiți suporterii, care înțeleg însă diferența de clasă dintre favorite și adversarele lor.

Alte știri din Handbal