Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Rapid debutează cu o victorie în competiția-reginăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Sep 2022

EHF Champions League: Rapid debutează cu o victorie în competiția-regină

Rapid obține prima victorie în EHF Champions League și prestația din derby-ul feroviar cu Lokomotiva Zagreb disputat în deplasare dă speranțe la clasarea pe unul dintre primele 6 locuri ale grupei B a competiției, ce îi asigură accesul în fazele superioare.

Rapid a dominat primele 10 minute în care au revenit de la 3:4 la 8:4 după o serie de intervenții reușite ale portăriței Kapitanovic și contraatacuri tăioase, cu efect pe tabelă. Croatele au reușit să echilibreze cursul partidei, dar nu și să diminueze diferența de pe tabelă, scorul pauzei fiind 16:12 în favoarea campioanei României.

Giuleștencele au mărit ecartul în partea secundă și la jumătatea reprizei aveau 7 goluri avans, 25:18, dar elevele lui Carlos Viver reduc motoarele și le permit croatelor să se apropie la trei goluri, 28:25 cu două minute și jumătate înainte de final. Fără emoții, Lacrabere și colegele ei au gestionat perfect finalul de meci și au închis tabela cu un gol din 7 metri pentru scorul de 31:27.

Golurile Rapidului au fost înscrise de Buceschi, Badea – câte 6, Lacrabere – 5, Kanor, Ostase – câte 4, Marta Lopez, Gutierrez – câte 2, Hernandez, Grozav – câte un gol.

Etapa viitoare, Rapid va primi în Sala Polivalentă din Capitală vizita formației franceze Metz Handball, una dintre pretendentele la locurile ce asigură calificarea în optimile competiției.

 

Programul primei etape a grupei B:

Sâmbătă, 10 septembrie

HC Lokomotiva Zagreb - Rapid București  27:31 (12:16)    

Kastamonu Belediyesi GSK - WHC Buducnost BEMAX  27:40 (13:20)

Duminică, 11 septembrie

Team Esbjerg - Györi Audi ETO KC

Metz Handball - Storhamar Handball Elite

 

Etapa a 2-a programează partidele:

Sâmbătă, 17 septembrie

WHC Buducnost BEMAX - Team Esbjerg

Storhamar Handball Elite - HC Lokomotiva Zagreb

Duminică, 18 septembrie

Rapid București - Metz Handball

Györi Audi ETO KC - Kastamonu Belediyesi GSK

Alte știri din Handbal