Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: RK Krim Mercator - CSM București 30-33Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Nov 2017

EHF Champions League: RK Krim Mercator - CSM București 30-33

CSM București a câștigat cu 33-30 în deplasarea de la Ljubljana și a intrat în Main Round-ul Ligii Campionilor cu 6 puncte.

Tigroaicele au avut un debut de partidă extrem de bun și conduceau cu 3-0 în minutul 5, după golurile înscrise de Iulia Curea și Marit Frafjord. Slovenele au revenit rapid în joc și au egalat la 4, moment în care Helle Thomsen a solicitat primul time-out al partidei. Cu o linie de 9 metri mai activă și cu o Cristina Neagu mai hotărâtă, CSM București s-a desprins la 2 lungimi, avantaj pe care l-a menținut pe aproape toată durata primei reprize.

RK Krim nu a încetat să lupte, iar după pauză s-a aflat în avantaj cu un gol, 18-17. Campioana României a apăsat accelerația și a revenit la conducere, iar în minutul 50 avea un avans de 5 goluri, 23-28. Tigroaicele și-au menținut concentrarea până la finalul partidei, pe care au încheiat-o cu victorie.

CSM București: Grubisic, Ungureanu, Iordache – portari, Neagu 9, Curea 5, Gullden 5, Kurtovic 5, Frafjord 3, Manea 3, Bazaliu 1, Jorgensen 1, Udriștioiu 1, Ayglon Saurina, Hagman, Jacobsen.

Pentru RK Krim Ljubljana au marcat: Benko 7, Stanko 6, Koren 5, Omoregie 5, Perederyi 2, Tsakalou 2, Zulic 2, Baric 1.

Cu această victorie, CSM București acumulează 8 puncte în Grupa A a Ligii Campionilor și rămâne lider. Ultimul meci din această fază a competiției va avea loc duminică, 19 noiembrie, ora 16:00, la Sala Dinamo, împotriva echipei Vistal Gdynia.

Până duminică, Tigroaicele vor mai disputa un meci în campionatul intern, împotriva celor de la U Cluj. Partida va avea loc miercuri, 15 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Rapid. Accesul se va face pe bază de jucării sau cărți pentru copii.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal