Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Primul pas în drumul spre o nouă finalăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Oct 2016

EHF Champions League: Primul pas în drumul spre o nouă finală

CSM București a debutat pe teren propriu, în Polivalenta din Capitală, în faza grupelor noii ediții a Ligii Campionilor cu o victorie importantă în fața rusoaicelor de la Rostov Don. O piatră tare, spartă de ”tigroaice” și anul trecut, a fost sfărâmată și în această seară de deținătoarele titlului continental, care au entuziasmat un public numeros, 4.000 de spectatori încurajându-le frenetic pe elevele lui Jakob Vestergaard.

Paula Ungureanu și Jelena Grubisic au prins o zi mare, compatrioata noastră reușind o serie de parade care au exasperat adversarele și au menținut intact avantajul de trei goluri din finalul partidei, iar portărița croată a înscris în două rânduri din poartă în poartă. ”Tigroaicele” au controlat jocul pe tot parcursul său cu o defensivă agresivă și un atac inventiv care a găsit soluții pentru a desface apărarea rusoaicelor.

Scorul final 24:21 (12:10) a fost stabilit de golurile înscrise de Gullden (6), Mehmedovic (5), Lobach (4), Torstensson (2), Martin (2), Niombla (2), Grubisic (2), Manea (1) pentru CSM.

Echipa noastră va evolua săptămâna viitoare în deplasare în Danemarca pe terenul celor de la FC Midtjylland, iar pe 28 octombrie vor primi vizita unguroaicelor de la Gyor.

În celălalt meci al rundei programat în grupa C, Györi Audi ETO KC - FC Midtjylland 31:19 (16:7).

Alte știri din Handbal