Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Performanță de excepție pentru DinamoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Mar 2020

EHF Champions League: Performanță de excepție pentru Dinamo

La capătul unui meci dramatic disputat într-o atmosferă vulcanică în sala din șoseau Ștefan cel Mare, Dinamo București a învins Sporting Lisabona și în manșa retur a play-off-ului optimilor de finală ale EHF Champions League și a obținut biletele pentru optimile de finală.

Trupa pregătită de Constantin Ștefan a învins cu 26:24 (14:12) la capătul unui joc pe care l-au controlat în totalitate, formația portugheză la care evoluează și Vali Ghionea mulțumindu-se cu egalări la 6, la 14 și la 20. Cu Saeid Heidarirad imperial între buturi, autor al unor parade ce au înghețat mâinile adversarilor în căutare de soluții pentru a-l învinge, dinamoviștii au dovedit sânge rece și siguranță pe acțiunile de atac, golurile lor fiind înscrise de Asoltanei 7, Shebib 6, Gavriloaia 5, Bannour și Nantes Campos câte 3 și  Vujic 2.

Adversara din optimile de finală este Paris Saint-Germain HB, o adevărată instituție a handbalului masculin european, posesoare a unui buget annual de 17 milioane de euro, din componența căreia fac parte nume sonore precum Luc Abalo, Mikkel Hansen, frații Luka și Nikola Karabatic sau Gudjon Sigurdsson. Partida tur se va disputa în România între 18 și 23 martie, iar returul la Paris o săptămână mai târziu.

Alte știri din Handbal