Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Krim o învinge prima oară pe CSM BucureștiGeorge Fluster / SportPictures.eu
02 Mar 2019

EHF Champions League: Krim o învinge prima oară pe CSM București

CSM București a pierdut la limită jocul de la Ljubljana cu RK Krim Mercator, aceasta fiind prima victorie a formației slovene în istoria confruntărilor cu formația românească.

Ieșită din cursa pentru un loc în sferturile de finală ale EHF Champions League, RK Krim Mercator a izbutit în această a cincea etapă din faza grupelor principale primul său succes în fața unei echipe a ”tigroaicelor” din care au lipsit cinci jucătoare – Neagu, Kurtovic, Lekic, Jacobsen şi Mehmedovic – la care s-a adăugat eliminarea destul de rapidă, în minutul 21 a Claudiei Constantinescu pentru un cartonaș roșu. Cu forța ofensivă afectată masiv, CSM a avut o perioadă de 15 minute în partea a doua a meciului în care nu a înscris și de la 12:12 s-au văzut conduse cu 19:12, iar tot ceea ce au putut face a fost să încerce să diminueze diferența de pe tabelă. Și au reușit să încheie cu 22:23 (11:12), o partidă ce lasă un gust amar suporterilor echipei, care văd acum cum ocuparea locului secund la finalul grupei este un obiectiv imposibil de atins. Golurile ”tigroaicelor” au fost înscrise de Curea - 9, Lazovic - 5, Cvijic, Omoregie - câte 3, Manea, Radicevic - câte un gol.

CSM București coboară pe locul 3 cu 10 puncte la egalitate cu Vipers Kristiansand, norvegiencele având golaveraj mai bun. Pe locul al patrulea, cu 9 puncte se situează FTC-Rail Cargo Hungaria, care va juca pe terenul liderului Györi Audi ETO KC. În ultima etapă, CSM va primi vinerea viitoare vizita ultimei clasate Thüringer HC.

Alte știri din Handbal