Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Înfrângere amară pentru ”tigroaice”Sabin Malisevschi / SportPictures.eu
05 Apr 2019

EHF Champions League: Înfrângere amară pentru ”tigroaice”

CSM București a pierdut în această seară manșa tur a sferturilor de finală ale EHF Champions League la handbal feminin în fața campioanei Franței, Metz.

Disputat în sala Dinamo, meciul a fost controlat de echipa oaspete care a avut un avans liniștitor de 6 goluri pe tabelă în partea a doua a jocului și în cele din urmă s-a impus cu 31:26 (14:12).

Lipsite de aportul a trei jucătoare importante – Neagu, Kurtovic, Cvijic – ”tigroaicele” au avut parte de un adversar extrem de incisiv, dar și de o garnitură de arbitri care a judecat ușor în favoarea echipei oaspete atunci când situațiile erau la limită. Cu toate acestea, ele au diminuat handicapul până la două goluri și numai câteva imprecizii le-au împiedicat să se apropie mai mult pe tabelă în ultimul sfert de oră, însă victoria franțuzoaicelor nu poate fi contestată și acestea sunt indubitabil favorite pentru calificare după returul de sâmbăta viitoare de la Metz.

Golurile ”tigroaicelor” au fost reușite de Radicevic - 10, Lekic - 9, Lazovic - 3, Omoregie, Manea, Curea și Mehmedovic - câte un gol.

Alte știri din Handbal