Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Grubisic nu a fost de ajuns. „Tigroaicele”, învinse în debutul de sezonSabin Malisevschi / SportPictures.eu
12 Sep 2021

EHF Champions League: Grubisic nu a fost de ajuns. „Tigroaicele”, învinse în debutul de sezon

CSM București a disputat astăzi primul joc din grupa principală A ale DELO EHF Champions League în deplasare cu Team Esbjerg.

Elevele lui Adrian Vasile au avut victoria în mână cu 4 minute înainte de final când conduceau cu trei goluri, 21:18, dar danezele au avut un final fulminant de meci și cu patru goluri consecutive, ultimul înscris cu 5 secunde înainte de final, au obținut o victorie importantă în economia grupei.

Gazdele au condus în permanență pe parcursul primei reprize, distanțându-se la maxim 3 lungimi, diferență înregistrată și la intrarea la cabine, 13:10. „Tigroaicele” au dominat startul părții secunde și în mai puțin de 5 minute au izbutit să egaleze la 14 cu „dublele” semnate de Arntzen și Carmen Martin pentru ca Neagu să își ducă echipa în avantaj cu primul său gol din partidă. Gazdele au întors la 18:16, dar o serie impresionantă de cinci reușite le oferea un avantaj consistent la intrarea în minutul 57. Ratările lui Carmen Martin și Neagu și eliminarea lui Omoregie au inversat balanța și danezele au punctat succesiv pentru a-și adjudeca victoria.

Golurile CSM-ului au fost înscrise de Omoregie – 5, Arntzen, Carmen Martin – 4, Broch – 3, Neagu, Klikovac – 2, Ramusovic – 1, în timp ce în poartă Grubisic a avut 16 parade reușite din 37 de aruncări.

 

Celelalte partide din grupă s-au încheiat cu următoarele rezultate:

HC Podravka Vegeta – Buducnost  29:22 (22:12)

Rostov-Don – Brest Bretagne Handball  26:24 (16:13)

BV Borussia 09 Dortmund – FTC-Rail Cargo Hungaria  25:25 (12:14)

 

Etapa a doua se va disputa pe 18 și 19 septembrie după următorul program:

Sâmbătă, 18 septembrie

CSM București – Rostov-Don

FTC-Rail Cargo Hungaria – HC Podravka Vegeta

Brest Bretagne Handball – Team Esbjerg

Duminică, 19 septembrie

Buducnost – BV Borussia 09 Dortmund

Alte știri din Handbal