Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Giuleștencele pun punct parcursuluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Mai 2023

EHF Champions League: Giuleștencele pun punct parcursului

Rapid a încheiat cu o înfrângere parcursul său la prima participare în EHF Champions League, una în care și-au depășit condiția de debutantă.

Manșa retur a sfertului de finală cu Vipers Kristiansand disputată în arena Aquarama din localitatea norvegiană a avut două reprize derulate după scenarii radical diferite. Dacă elevele lui Kim Rasmussen au reușit să joace de la egal la egal în primele 30 de minute, partea a doua a jocului a fost dominată autoritar de gazde care s-au impus în cele din urmă cu scorul de 40:31 (18:18).

Învingătoare cu 31:25 în manșa tur disputată la București în urmă cu o săptămână, Vipers accede în turneul Final Four al competiției și rămâne în cursa pentru a treia coroană câștigată consecutiv.

Golurile Rapidului au fost înscrise de Grozav – 7, Buceschi, Ostase – câte 6, Polman – 3, Kassoma, Marta Lopez, Gutierrez, Badea – câte 2, Korsos – un gol.

Alte știri din Handbal