Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Dinamo pierde dramatic turul cu Sporting CPRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Feb 2019

EHF Champions League: Dinamo pierde dramatic turul cu Sporting CP

Dinamo a pierdut la limită, 31:32 (14:14) partida din play-off-ul optimilor de finală ale Velux Champions League disputată la Lisabona pe terenul celor de la Sporting CP și păstrează șanse reale de a păși în faza următoare a competiției după partida retur programată joi seară în sala din Ștefan cel Mare. Elevii lui Constantin Ștefan au făcut o partidă foarte bună și doar o scădere a nivelului de joc în startul reprizei secunde a făcut să plece învinși din Pavilhao Joao Rocha, moderna arenă ce poartă numele unui fost președinte al clubului lusitan.

”Cîinii roșii” s-au mobilizat încă din startul partidei și după un început de tatonare au rupt ritmul cu o serie de patru goluri ce i-a dus în avantaj 5:8 în minutul 13, avantajul fiind gestionat până la 9:12 zece minute mai târziu. Sub impulsul dat de suporteri, campioana Portugaliei a înscris cinci goluri consecutiv taxând ratările lui Komogorov și Bannour, dar Descat punctează de două ori până la pauză și se intră la cabine la egalitate, 14:14.

Egalitatea s-a menținut până în minutul 42 la scorul de 22:22, după care pe fondul unei eliminări de două minute la Savenco gazdele s-au distanțat la trei goluri, apoi aveau un avans de cinci lungimi cu 7 minute înainte de final, 31:26. Szasz, Șandru, Bannour și Komogorov au ținut în cărți trupa din Ștefan cel Mare, ultimul egalând la 31 cu un minut înainte de ultima sirenă, dar Araujo a înscris când mai erau 2 secunde de joc.

Așadar, un joc foarte bun făcut de dinamoviști în fața unei echipe care în urmă cu doi ani câștiga ambele manșe ale finalei Cupei Challenge cu Potaissa Turda. Bannour și Descat au marcat câte 6 goluri, Komogorov, Negru, Șandru, Szasz și Zulfic câte 3, Alouini 2, iar Gavriloaia și Mousavi câte un gol.

Alte știri din Handbal