Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Dinamo este aproape de o calificare istoricăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Feb 2020

EHF Champions League: Dinamo este aproape de o calificare istorică

Dinamo București a obținut o victorie de senzație în manșa tur a play-off-ului optimilor de finală ale EHF Champions League. Trupa pregătită de Constantin Ștefan a învins cu 26:25 (13:9) în meciul din deplasare contra celor de la Sporting Lisabona, echipă în fața căreia s-a înclinat în faza similară a ediției de anul trecut a competiției continentale.

Început într-o notă de echilibru, jocul a intrat sub dominația alb-roșiilor în ultimele cinci minute ale primei reprize, când de la 9:9 s-au detașat la 13:9, scor cu care au intrat la cabine. Lusitanii au alergat după egalare până în minutul 56, când tabela a indicat 24:24, dar Shebib și Kuduz au restabilit imediat o diferență asigurătoare, iar Saeid Heidaridad l-a blocat în două rânduri pe cel mai bun jucător al gazdelor, românul Ghionea, pentru a securiza victoria.

Kuduz a înscris 7 goluri, Asoltanei 6, Alouini, Gavriloaia și Nantes Campos câte 3, Vujic și Shebib câte un gol într-o victorie ce îi apropie pe dinamoviști de o performanță extraordinară, însă mai au de trecut un hop important în returul din Capitală de peste o săptămână.

Alte știri din Handbal