Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Debut pozitiv pentru ”tigroaice”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Oct 2019

EHF Champions League: Debut pozitiv pentru ”tigroaice”

CSM București a depășit toate problemele apărute în ultima perioadă și a debutat în stil de mare campioană în noua ediție a EHF Champions League.

Cu un nou antrenor principal, Adrian Vasile, după ce Tomas Ryde a părăsit banca tehnică în urma prestației fluctuante a echipei în campionat și cu o bancă scurtată dramatic de accidentări,”tigroaicele” au făcut deplasarea în Danemarca pentru partida cu Team Esbjerg. La doi ani și jumătate după anterioara întâlnire, disputată tot în Blue Water Dokken, frumoasa arenă din Esbjerg, și câștigată de CSM București, ”tigroaicele” s-au impus din nou, de această dată omul-cheie al meciului fiind Denisa Dedu.Portărița a avut intervenții miraculoase pe întreaga durată a partidei, cu precădere în momentele esențiale ale acesteia.

În prima parte a jocului Dedu a închis poarta și le-a permis colegelor din ofensivă să se distanțeze de la 2:2 la 3:7, apoi pe finalul primelor 30 de minute să parafeze o diferență de cinci lungimi la intrarea la cabine, 8:13. În debutul reprizei secunde diferența se mărește la 6 goluri, 9:15, însă până în minutul 47 gazdele recuperează terenul pierdut și ajung la diferența minimă, 15:16. Câte două goluri înscrise de Omoregie și Lekic măresc din nou diferența și tabela indica 16:19 în minutul 50, diferență păstrată până în secundele de final, golul olandezei Polman în contul gazdelor stabilind scorul final 22:24 (8:13).

Golurile CSM-ului au fost marcate de Lekic 5, Omoregie 4, Pintea 3, Curea 2, Cvijic 2, Klikovac 2, Martin 2, Grbic 1, Moisă 1, Perianu 1, Torstensson 1, vicecampioana României urmând să evolueze în etapa următoare a grupei B contra rusoaicelor de la Rostov-Don în Polivalenta din Capitală într-un meci ce poate stabili în mare măsură câștigătoarea grupei.

Rusoaicele, cu fostul selecționer al României Ambros Martin la cârmă, s-au impus ieri cu 31:21 pe teren propriu în partida cu polonezele de la MKS Perla Lubin.

Alte știri din Handbal