Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: CSM încheie în genunchi grupa principalăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Mar 2019

EHF Champions League: CSM încheie în genunchi grupa principală

CSM București termină jocurile grupei principale a EHF Champions League cu un rezultat de egalitate, 23:23 (14:8) cu ultima clasată, formația germană Thüringer HC. În urma acestui rezultat, fetele lui Dragan Đukić au acumulat 11 puncte și sunt șanse foarte mari ca ele să fie depășite de FTC-Rail Cargo Hungaria, care are 10 puncte și primește duminică vizita unei formații fără obiectiv, RK Krim Mercator.

În cazul în care termină pe locul 4, ultimul care asigură calificarea în sferturi, CSM va juca împotriva câștigătoarelor din cealaltă grupă, franțuzoaicele de la Metz cu primul meci pe teren propriu. Perspectivele nu sunt promițătoare, jocul prestat în repriza secundă de ”tigroaice” fiind lamentabil în unele momente, fără orizont și doar Grubisic, Omoregie și Radicevic au ținut-o în viață.

CSM o putea pierde pe Radicevic încă din minutul 5, aproape de entorsă,și a avut noroc deoarece soarta partidei ar fi fost cu totul alta. Abia în minutul 9 ”tigroaicele” au condus pentru prima oară prin golul lui Omoregie pentru 3:2, tot ea mărind apoi diferența pe tabelă la două lungimi. Pe fondul unei prestații foarte bune între buturi a lui Grubisic, CSM s-a distanțat la 14:7 în ultimul minut al primei reprize cu al cincilea gol al lui Radicevic, dar până la pauză oaspetele au mai înscris o dată prin Stolle.

Nemțoaicele au fost mai atente în partea a doua a jocului și profitând de scăderea de nivel a CSM-ului egalează la 18 în minutul 46, dar Omoregie le aduce din nou pe ”tigroaice” în avantaj. Grubisic iese din nou la rampă, Radicevic mărește ecartul, dar precipitarea din atac le oferă șansa oaspetelor să echilibreze din nou tabela la 20 cu 10 minute înainte de final, apoi să preia conducerea în minutul 52 prin Sazdovska și să se distanțeze la două goluri patru minute mai târziu. Eliminarea lui Huber la 21:23 cu două minute înainte de ultima sirenă le oferă șansa lui Radicevic și Lazovic să egaleze, după care într-un final nebun nemțoaicele ratează atacul prin Jakubisova când mai erau 6 secunde, dar Grubisic ratează pasa și se termină 23:23 (14:8).

Golurile ”tigroaicelor” au fost înscrise de Radicevic - 8, Omoregie - 7, Lazovic - 3, Curea - 2, Bazaliu, Constantinescu, Manea - câte un gol.

Alte știri din Handbal