Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: CSM București se întoarce fără puncte din DanemarcaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Oct 2017

EHF Champions League: CSM București se întoarce fără puncte din Danemarca

CSM București a suferit prima înfrângere din acest sezon, în etapa a treia a Ligii Campionilor, pe terenul danezelor de la Nykøbing Falster Handboldklub, scor 25-22 (13-14).

Tigroaicele nu au avut cel mai bun start de meci din acest sezon, astfel încât s-au văzut conduse în minutul 11 cu 7-4. Cristina Neagu și Isabelle Gullden au fost bine supravegheate de adversare, iar combinațiile din care s-au înscris multe goluri ușoare în celelalte partide nu au funcționat în Danemarca. Nici luptele duse la semicerc de Marit Frajford și Oana Manea nu au fost suficiente pentru o apărare arțăgoasă a celor de la NFH.  Paradele Paulei Ungureanu au reechilibrat balanța partidei, iar Neagu a egalat la 8 în minutul 20. Nordicele au accelerat din nou și s-au desprins la două goluri, dar CSM București a marcat de patru ori consecutiv și a preluat conducerea meciului. La pauză, Tigroaicele au avut un avantaj minim, 14-13.

Campioanele României s-au aflat în avantaj până în minutul 40, după care duo-ul Kristiansen-Westberg a ieșit la rampă. Cele șase goluri consecutive înscrise de cele două jucătoare au rezolvat ecuația meciului. Antrenoarea Helle Thomsen a încercat toate formulele de joc, chiar și cu 7 jucătoare de câmp, dar lipsa de idei în atac și lipsa de soluții în apărare s-a resimțit pe tabelă la finalul meciului, încheiat cu scorul de 25-22 pentru NFH.

CSM București: Ungureanu, Grubisic, Iordache – portari, Gullden 6, Frafjord 4, Kurtovic 3, Neagu 2, Hagman 2, Curea 2, Mehmedovic 1, Jorgensen 1, Manea 1, Bazaliu, Niombla, Udristioiu, Jacobsen.

Pentru NFH au înscris: Westberg 6, K. Kristiansen 6, Pedersen 5, Iversen 3, Wallen 2, C. Kristiansen 2,  Lagerquiste 1.

CSM București rămâne pe prima poziție a Grupei A din Liga Campionilor, având un total de 4 puncte, la egalitate cu rivalele din această seară, dar cu un golaveraj mai bun (+20). De altfel, următorul meci din competiția europeană se va disputa împotriva danezelor, pe 4 noiembrie, la Sala Dinamo. Până atunci, Tigroaicele se vor deplasa la Bistrița pentru meciul din etapa 7 a Ligii Florilor, împotriva CSM-ului din localitate, partidă care va avea loc marți, 24 octombrie, de la ora 18:00.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal