Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: CSM Bucureşti s-a calificat în sferturiSabin Malisevschi / SportPictures.eu
12 Feb 2018

EHF Champions League: CSM Bucureşti s-a calificat în sferturi

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a remizat duminică, pe teren propriu, cu formaţia rusă Rostov-Don, scor 22-22 (11-12) şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Marcatoarele CSMB au fost Kurtovic 5 goluri, Neagu 5, Gullden 3, Niombla 3, Mehmedovici 2, Udriştoiu 1, Frafjord 1, Jorgensen 1, Hagman 1.

La interviurile de după meci, antrenoarea Helle Thomsen, 47 de ani, s-a declarat mulțumită de egalul reușit de jucătoarele sale: "A fost o luptă grea. Am am avut mingea în ultimele 10 secunde, dar nu am reușit să marcăm. Cred că am ratat prea mult, de asta nu am câștigat. Câteodată avem și astfel de zile, dar sunt mulțumită că fetele au luptat până la capăt. Poate se va dovedi că vom avea nevoie de acest punct la finalul grupei. Eu sunt mulțumită cu acest egal. Gyor nu o mai are pe Nora Mork, dar are în continuare jucătoare foarte bune. Ne așteaptă un meci greu", a declarat Helle Thomsen, la TV Telekom Sport. 

Nu la fel de mulțumită de deznodământul partidei cu Rostov a fost pivotul Oana Manea, care speră să uite cât mai repede acest meci. "Am făcut un meci mai slab. S-au văzut emoțiile noastre și lipsa de energie. Am avut o susținere minuntată și mi-aș fi dorit să câștigăm acest meci pentru fani. După ce am egalat, trebuia să avem mai multă energie și să ne desprindem. Am întâlnit o echipă bună, dar noi nu am fost adevărata echipă care trebuia să fie pe teren. Nu ne gândim deja la calificare, vom lupta să luăm cât mai multe puncte. Sper ca un astfel de meci să nu se mai repete", a declarat Oana Manea, la TV Digi Sport.

CSM Bucureşti este lider, cu 11 puncte, urmată în clasament de Gyor (10), Rostov (9), Nykobing (4, un meci mai puţin), Krim (4) şi FCM (2, un meci mai puţin). Cu 12 puncte şi trei etape rămase de disputat, CSM se califică în sferturi, fiind imposibil de depăşit de ultimele două clasate, Krim şi FCM, indiferent de rezultate.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal