Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: CSM București – Team Esbjerg 33-25Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Feb 2017

EHF Champions League: CSM București – Team Esbjerg 33-25

CSM București a obținut duminică un succes categoric în cel de-al treilea meci din Main Round-ul Ligii Campionilor, cel mai clar din acest sezon, 33-25 (17-13) cu Team Esbjerg (Danemarca). Grație acestui succes, CSMB a urcat pe patru în Grupa Principală II, loc care asigură prezența în sferturile de finală ale competiției. Partida s-a desfășurat în Sala Dinamo, cu 2.000 de suporteri în tribune.

Campioana Europei nu mai avea voie să facă pași greșiți în Liga Campionilor astfel că a început în forță, cu Gnonsiane Niombla înșurubată pe postul de inter dreapta. În minutul 10, CSMB avea deja 6-3, iar cinci minute mai târziu, diferența a crescut la patru goluri: 9-5. Deși prezentat la București numai 12 jucătoare, Esbjerg nu a venit din postura de victimă sigură și s-a ținut scai de Tigroaice. La pauză, au fost totuși patru goluri pentru echipa Bucureștiului: 17-13.

În partea a doua, echipa daneză a venit până la un singur gol în spatele campioanei Europei, 21-20, moment în care CSMB a apăsat pe accelerație. Apărarea n-a mai cedat, iar extremele Mehmedovic și Martin au marcat goluri spectaculoase pe contraatac. Diferența a crescut astfel până la 30-22, min. 54. Din acel moment Tigroaicele au controlat finalul și au închis meciul cu un gol marcat de Lobach, care a ridicat sala în picioare.

În celelalte meciuri jucate din Grupa a 2-a, FC Midtjylland a dispus de RK Krim Mercator Ljubljana cu 28-19, sâmbătă, iar Gyori Audi ETO KC a evitat in extremis eșecul pe teren propriu cu Larvik, 27-27, după ce formația norvegiană a condus cu 27-25 în final.

În clasament, pe primul loc se află Gyori Audi ETO KC, cu 11 puncte, urmată de FC Midtjylland, 8 p, Larvik, 8 p, CSM București, 7 p, RK Krim Mercator, 6 p, Team Esbjerg, 2 p. Primele patru se califică în sferturile de finală.

CSM București va juca următorul meci pe 25 februarie, în deplasare cu Larvik.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal