Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: CSM București - RK Krim Mercator 30-18Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Oct 2017

EHF Champions League: CSM București - RK Krim Mercator 30-18

CSM București a făcut spectacol în primul meci din noul sezon al Ligii Campionilor, câștigând clar partida cu RK Krim Mercator, disputată aseară, în Sala Polivalentă, și încheiată cu scorul de 30-18 (15-7).

Slovenele au fost mai inspirate în primele atacuri, astfel încât au condus cu 2-0 în debutul meciului. Fără motive de îngrijorare și cu 4000 de oameni în spate, jucătoarele pregătite de Helle Thomsen au înscris de 4 ori consecutiv și au preluat frâiele partidei. Avantajul bucureștencelor a crescut treptat, ajungând la scorul de 15-7 la pauză.

Cu un ax central format din Jacobsen și Frajford, apărarea Tigroaicelor a mers extrem de bine, dublată fiind de intervențiile Paulei Ungureanu, iar atacul coordonat de Bella Gullden a fost foarte eficient, cu numeroase acțiuni spectaculoase. Într-un meci în care Helle Thomsen a avut ocazia să ruleze tot lotul, cea mai bună marcatoare din tabăra gazdelor a fost Cristina Neagu, aplaudată la scenă deschisă de publicul prezent în Polivalentă, după fiecare acțiune. De altfel, Bella și Cristina au oferit faza serii, interul stânga reușind să marcheze din aeriană.

Scor final: 30-18 pentru CSMB, iar debutul în noul sezon al Ligii Campionilor a fost unul reușit.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal