Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Zdrobite de Györ și PinteaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Ian 2019

EHF CL: Zdrobite de Györ și Pintea

CSM București a suferit o usturătoare înfrângere în prima partidă din grupele principale ale EHF Champions League pe terenul celor de la Györi Audi ETO KC.

Unguroaicele, cu Crina Pintea între cele mai eficiente jucătoare, s-au impus cu 36:27 (22:15) și cu 10 puncte au făcut un pas decisiv către calificarea în sferturile de finală ale competiției. În schimb, ”tigroaicele” au făcut o primă repriză catastrofală, una dintre cele mai slabe din istoria participării echipei în prima competiție continentală, cu 22 de goluri primite în 30 de minute față de numai 15 înscrise și rămân cu 6 puncte în clasament.

Defensiva este călcâiul lui Ahile pentru trupa condusă de Dragan Djukic, care însă trebuie să repare din mers mecanismul echipei ce va disputa următorul meci peste o săptămână, pe 2 februarie, la Bucureşti în compania echipei Krim Ljubljana.

Cu 8 reușite, Lekic a fost cea mai bună marcatoare a CSM-ului, urmată de Radicevic cu 6 goluri, Omoregie cu 4, Lazovic - 3, Cvijic 2, în timp ce Curea, Hagman, Manea și Mehmedovic și-au trecut câte o dată numele pe lista marcatoarelor.

Pentru Györ, Crina Pintea și-a făcut un debut de excepție în EHF Champions League, fiind cea mai bună marcatoare cu 9 goluri.

Alte știri din Handbal