Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Victorie scontată pentru ”tigroaice”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Sep 2020

EHF CL: Victorie scontată pentru ”tigroaice”

CSM București a disputat astăzi în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” prima partidă din grupa A a DELO EHF Champions League, adversară fiindu-i formația franceză Metz Handball.

După un start echilibrat, fără gol înscris în primele trei minute datorită intervențiilor ambelor portărițe, elevele lui Adrian Vasile au spart gheața prin Cristina Neagu și s-au distanțat treptat pe tabelă la 5:1 în minutul 9 și 10:5 la jumătatea reprizei. Diferența a crescut la șapte lungimi în minutul 27, 15:8, și s-a menținut până la pauză, la intrarea la cabine tabela indicând 17:10.

”Tigroaicele” nu au redus turația în partea a doua a jocului decât după ce aveau nouă goluri avans, 29:20, în minutul 49 și le-au permis franțuzoaicelor să diminueze proporțiile înfrângerii.

Scorul final a fost 31:26 (17:10), Cristina Neagu fiind cea mai bună marcatoare a CSM-ului cu 12 goluri, urmată de Barbara Lazovic cu 5 goluri și Crina Pintea cu 3. Următoarea partidă a ”tigroaicelor” este programată duminica viitoare, pe 20 septembrie în deplasare cu Team Esbjerg. Danezele au câștigat astăzi în Germania cu BBM Bietigheim, scor 33:26, celelalte două partide din grupă disputându-se ieri, FTC Budapesta - Rostov Don 25:26 și Krim Ljubljana - Vipers Kristiansand 26:27.

Alte știri din Handbal