Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Victorie de senzație contra spaniolilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Nov 2018

EHF CL: Victorie de senzație contra spaniolilor

Dinamo București a făcut un pas mare către obținerea unuia dintre primele două locuri în clasamentul grupei D a Velux EHF Champions League după ce astăzi a învins în sala din Ștefan cel Mare pe Abanca Ademar Leon cu scorul de 35:30 (18:15).

Elevii lui Constantin Ștefan au fost conduși o singură dată, cu 0:1 în startul partidei, după care și-au entuziasmat publicul cu o lecție de handbal modern predată reprezentantei țării campioane europene, astfel încât la jumătatea primei reprize scorul era 11:7 în favoarea lor. După începutul furtunos partida s-a mai domolit, însă tot dinamoviștii au fost cei care au dictat ritmul și cu Bannour dezinvolt pe teren, cu o defensivă ermetică dublată de portarul Saeid Heidaridad, revenit din Iran, au mărșăluit spre victorie.

Golurile victoriei lui Dinamo au fost înscrise de Bannour - 11, Komogorov - 7, Descat, Szasz - câte 4, Alouini, Gavriloaia - câte 3, Şandru - 2, Mousavi - o reușită.

În clasamentul la zi al grupei D, Dinamo se află pe primul loc cu 10 puncte, urmată de Abanca Ademar Leon cu 9 puncte, ambele cu câte 7 partide disputate. Pe locurile 3-4 se poziționează Orlen Wisla Plock și Ellverum Handball cu câte 8 puncte și un joc mai puțin, cele două echipe urmând să se întâlnească în meci direct sâmbătă în Polonia. Ultimele două poziții sunt ocupate de Riihimäen Cocks cu 2 puncte și Wacker Thun cu un punct.

Etapa viitoare, pe 18 noiembrie, Dinamo se va deplasa în Norvegia pentru meciul cu Ellverum Handball, iar pe 21 noiembrie va primi vizita finlandezilor de la Riihimäen Cocks, pentru a încheia programul grupei pe 29 noiembrie în Elveția pe terenul celor de la Wacker Thun. Putem spune că programul este foarte avantajos pentru dinamoviști, care în cazul unei victorii pe tărâmuri scandinave pot rezolva în mare măsură ecuația calificării.

Alte știri din Handbal