Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Victoria ce reia calculele pentru calificareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Nov 2016

EHF CL: Victoria ce reia calculele pentru calificare

În sala din Ștefan cel Mare, Dinamo a primit vizita echipei daneze TTH Holstebro pentru un meci ce a contat pentru etapa a 7-a a grupei D din cadrul Velux EHF Champions League.

Elevii lui Eliodor Voica au abordat exemplar partida și au terminat învingători cu scorul de 30:25 (12:12) în fața ultimei clasate în grupa de șase echipe și cu 6 puncte acumulate speră acum la un joc al rezultatelor ce îi poate aduce din nou în lupta pentru locul secund, cel care asigură calificarea în optimile de finală ale competiției. Pentru dinamoviști au înscris S. Esteki - 7, Şandru - 5, Ragot - 4, Vrankovic, Bera - 3, Mocanu, A. Esteki - 2, Capotă, Cîmpan, Mironescu, Savenco – câte un gol.

Sâmbătă se dispută celelalte două partide din grupa D, ABC/UMinho - Beșiktaș Mogaz HT și HBC Nantes - HC Motor Zaporozhye. În cazul victoriei gazdelor în ambele meciuri, Dinamo se apropie la un singur punct de Beșiktaș și echipa ucraineană, clasate pe locurile 2 și 3. Următoarea etapă, antepenultima a acestei faze, programează sâmbăta viitoare, 26 noiembrie, meciul dinamoviștilor în deplasare pe terenul celor de la Motor Zaporozhye, apoi după partida de pe teren propriu cu ABC/UMinho alb-roșiii se vor deplasa la Istanbul pentru ultimul meci din grupă.

Alte știri din Handbal