Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Vâlcencele rămân fără punct în grupa BSportPictures.eu
26 Sep 2020

EHF CL: Vâlcencele rămân fără punct în grupa B

SCM Râmnicu Vâlcea a suferit a treia înfrângere în grupa B a DELO EHF Champions League. În grupa B, campioanele conduse de Florentin Pera au jucat în Palatul Sporturilor Dynamo din capitala Rusiei și i-au prilejuit debutantei în competiție ȚSKA Moscova ocazia de a obține prima victorie pe teren propriu.

Rusoaicele și-au avertizat adversarele din grupă cu privire la forța lor pe terenul de joc după ce au remizat pe teren propriu în prima etapă cu deținătoarea trofeului Györi Audi ETO KC și au învins în deplasare pe Buducnost, astfel încât vâlcencele știau ce le așteaptă. Cu toate acestea, ele au avut un debut de meci curajos și au mers cap la cap cu rusoaicele până la 7:7 în minutul 20, moment din care gazdele au preluat inițiativa și s-au distanțat până la pauză la trei lungimi, 14:11.

Startul părții secunde a fost dominat de rusoaice, care au reușit patru goluri consecutive în 6 minute și de la adăpostul unui 18:11 au gestionat foarte bine ascendentul pe care l-au obținut față de vâlcence. ȚSKA și-a mărit la zece goluri, 26:16, avantajul în minutul 53, diferență care s-a păstrat până la final. Rusoaicele au câștigat cu 30:20 (14:11) și conduc temporar în clasamentul grupei, în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea rămâne pe ultimul loc fără punct câștigat după trei partide.

Golurile formației vâlcene au fost înscrise de Marta Lopez - 4, Glibko, Elghaoui - câte 3, Minevskaja, Florica, Trifunovic - câte 2, Aardahl, Batinovic, Nikolic, Dăscălete - câte un gol.

Următoarea partidă a elevelor lui Florentin Pera se va disputa peste două săptămâni, duminică 11 octombrie în sala ”Traian” contra celor de la HC Podravka Vegeta.

 

Clasamentul grupei B este următorul:

1. ȚSKA  Moscova                             3             2             1             0             82 : 69   5

2. Brest Bretagne Handball           2             2             0             0             69 : 50   4

3. Odense Håndbold                       2             2             0             0             62 : 48   4

4. Györi Audi ETO KC                       2             1             1             0             70 : 55   3

5. HC Podravka Vegeta                 3             1             0             2             82 : 95   2

6. BV Borussia 09 Dortmund        3             1             0             2             82 : 98   2

7. Buducnost                                      2             0             0             2             48 : 54   0

8. SCM Râmnicu Vâlcea                 3             0             0             3             62 : 88   0

 

După cum s-a anunțat oficial și pe site-ul formației CSM București, ”tigroaicele” nu vor mai juca duminică partida cu Rostov-Don după ce au fost depistate cazuri de coronavirus în cadrul lotului echipei ruse și, conform legilor din Rusia nu mai pot face deplasarea la București, fiind obligați să stea în izolare. Confruntarea va avea loc la o dată stabilită ulterior de forul european de handbal.

Alte știri din Handbal