Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Vâlcencele pierd din nou cu BuducnostIonut Buharu / SportPictures.eu
01 Nov 2019

EHF CL: Vâlcencele pierd din nou cu Buducnost

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut a treia partidă consecutivă în grupa C a EHF Champions League și se îndreaptă către o adevărată finală cu SG BBM Bietigheim pentru a prinde ultimul loc ce asigură accederea în faza următoare a competiției. După ce în urmă cu două săptămâni a cedat în deplasare la Podgorica, formația vâlceană a pierdut și în această seară în sala ”Traian” în fața muntenegrencelor de la Buducnost.

Oaspetele au început în forță și conduceau cu 4:0 în minutul 6, dar un time out tehnic solicitat de Florentin Pera, revenit la cârma echipei după câteva zile în care a acuzat probleme medicale, a reglat mecanismul echipei, crispată parcă de ritmul intens impus de oaspete. Glibko și Da Silva au minimizat handicapul pe tabelă, cursa de urmărire dând în cele din urmă rezultate în minutul 20 când Florica a egalat la 8, apoi Da Silva le-a adus pe vâlcence pentru prima dată în avantaj pe tabelă, 10:9 în minutul 23. Finalul de repriză aparține muntenegrencelor, care intră la pauză în avantaj după o serie de patru goluri consecutive, dar startul părții secunde este entuziasmant pentru publicul vâlcean, care își vede favoritele trecând la conducere în minutul 39 cu 16:15, avantaj minim pe care îl păstrează până în minutul 57, 20:19. Golul lui Radicevic de la 7 metri, ratarea lui Da Silva și reușita lui Mehmedovic au stabilit scorul final, 20:21 (10:13), ce o menține pe SCM Rm. Vâlcea pe locul 3 al clasamentului și transformă meciul de duminica viitoare cu SG BBM Bietigheim într-unul decisiv pentru soarta calificării.

Golurile formației noastre au fost înscrise de Da Silva 6, Glibko 6, Elghaoui 3, Marta Lopez 3, Norgaard 1, Florica 1.

Celălalt meci din prima rundă a grupei C, Buducnost - Brest Bretagne Handball, se va juca sâmbătă, iar sâmbăta viitoare SCM Rm Vâlcea va înfrunta Brest Bretagne.

 

Clasamentul grupei C este următorul:

1. Brest Bretagne                    3              3              0              0              107:88   6

2. Buducnost                          4              3              0              1              106:97   6

3. SCM Râmnicu Vâlcea         4              1              0              3              97:108   2

4. SG BBM Bietigheim           3              0              0              3              82:99     0

Alte știri din Handbal