Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: ”Tigroaicele” încheie grupa principală cu o înfrângereSabin Malisevschi / SportPictures.eu
10 Mar 2018

EHF CL: ”Tigroaicele” încheie grupa principală cu o înfrângere

Într-o partidă disputată în Rusia la Rostov, CSM București a pierdut partida și lupta pentru locul 2 al grupei 1 principale a EHF Champions League în favoarea gazdelor de la Rostov-Don.

Campioana noastră a fost învinsă cu scorul de 25:24 (9:12), însă problema cea mare o reprezintă modul în care au gestionat jocul în partea a doua a sa. Distanțate pe tabelă la +4 în prima repriză – 10:6, 11:7 și 12:8 – ”tigroaicele” au fost egalate la 15 și au reușit să mențină echilibrul până la 21:21. Cu Managarova, Dembele și Vyakhireva în mare formă, dar și cu Pessoa ”înger păzitor” între buturi, gazdele au trecut la cârma jocului în ultimele 11 minute, au mărit avansul la două goluri și l-au menținut până la ultima fază. Un element important în economia jocului a fost randamentul a două piese-cheie din angrenajul campioanei noastre, Cristina Neagu reușind numai 6 goluri din 11 aruncări, iar Isabelle Gullden a marcat de trei ori din 8 încercări.

Succesul la diferență minimă le urcă pe rusoaice pe primul loc în grupă înaintea meciului pe care Györi Audi ETO KC  îl va juca mâine pe teren propriu cu RK Krim Mercator, iar CSM București rămâne pe locul al treilea și va juca în sferturile de finală ale competiției cu ocupanta locului 2 din cealaltă grupă, cel mai probabil echipa franceză Metz, primul meci pe teren propriu.

Alte știri din Handbal