Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: ”Tigroaicele”, aproape calificate. Vâlcencele pierd la PodgoricaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Oct 2019

EHF CL: ”Tigroaicele”, aproape calificate. Vâlcencele pierd la Podgorica

Runda cu numărul 3 a fazei grupelor EHF Champions League a adus-o pe CSM București la un pas de calificarea în grupele principale ale competiției. ”Tigroaicele” au spulberat reprezentanta Poloniei, MKS Perla Lublin, după un joc la turație maximă în fața propriilor suporteri prezenți în număr mare în Sala Polivalentă din Capitală.

Elevele lui Adrian Vasile nu au așteptat prea mult pentru a prelua inițiativa și au debordat pe teren, învingând cu 35:19 (16:10). Antrenorul CSM-ului a profitat de conjunctură și le-a dat minute de joc tinerelor Denisa Vâlcan și Bianca Marin, autoare a 3, respectiv un gol, cea mai bună marcatoare a partidei fiind Crina Pintea cu 6 reușite. Ținând cont de raportul de forțe din această seară, este foarte puțin probabil ca ”tigroaicele” să piardă meciul din deplasare cu polonezele, un rezultat de egalitate obținut peste două săptămâni la Lublin echivalând cu calificarea matematică în faza grupelor principale.

Clasamentul grupei B este următorul:

1. CSM București              3              2              1              0              82:64     5

2. Team Esbjerg                3              2              0              1              81:72     4

3. Rostov-Don                   3              1              1              1              80:75     3

4. MKS Perla Lublin          3              0              0              3              62:94     0

Următoarele partide ale grupei sunt Rostov-Don - Team Esbjerg (sâmbătă, 2 noiembrie) și MKS Perla Lublin - CSM București (duminică, 3 noiembrie).

 

În al doilea meci disputat consecutiv în deplasare, SCM Râmnicu Vâlcea a avut o evoluție net superioară celei de la Brest din urmă cu o săptămână și cu mai multă atenție în câteva momente-cheie ale jocului, așa cum a fost primirea a două goluri în superioritate numerică în prima repriză și ratările pe bandă rulantă din startul părții secunde când pe fondul unei eliminări în tabăra adversă, puteau obține un rezultat pozitiv.

Jucătoarele pregătite de Florentin Pera au pierdut cu 19:23 (10:13) și vor căuta revanșa vineri, 1 noiembrie, în sala Traian pentru a-și securiza șansele de obținere a unuia dintre primele trei locuri la finele acestei faze. Norgaard Osterballe a înscris cele mai multe goluri pentru vâlcence, 4, în partida din această seară, urmată fiind de Eghaoui și Lopez Ferrero cu câte 3.

Clasamentul grupei C este următorul:

1. Brest Bretagne Handball               3              3              0              0              107:88   6

2. Buducnost                                   3              2              0              1              85:77     4

3. SCM Râmnicu Vâlcea                  3              1              0              2              77:87     2

4. SG BBM Bietigheim                     3              0              0              3              82:99     0

Următoarele partide ale grupei sunt SCM Râmnicu Vâlcea - Buducnost (vineri, 1 noiembrie) și Brest Bretagne Handball - SG BBM Bietigheim (sâmbătă, 2 noiembrie).

Alte știri din Handbal