Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Start lansat pentru SCM Rm Vâlcea. Festival în sala ”Traian”Ionut Buharu / SportPictures.eu
04 Oct 2019

EHF Champions League: Start lansat pentru SCM Rm Vâlcea. Festival în sala ”Traian”

Sezonul reprezentantelor României în EHF Champions League a debutat în această seară în sala ”Traian” din Râmnicu Vâlcea într-o atmosferă de mare sărbătoare. Avid după handbalul de mare performanță, publicul vâlcean a populat până la refuz sala în care Oltchim a făcut istorie și a ajuns în 2010 până în finala competiției-regină a cluburilor, iar în 2009, 2012 și 2013 a ajuns în semifinale.

Noua echipă construită și pregătită de Florentin Pera a primit astăzi botezul EHF Champions League și și-a onorat statutul de campioană a României obținând o victorie entuziasmantă în fața formației germane SG BBM Bietigheim în meciul care a marcat startul sezonului 2019-2020 al competiției.

Purtate de valul de entuziasm din tribune, Fraga Fernandez, Glibko, Samara da Silva, Liscevic și colegele lor au pornit în forță partida și aveau deja trei lungimi avans, 12:9, în minutul 18 după reușita lui Florica, însă de numai 5 minute au avut nevoie oaspetele pentru a întoarce tabela, scor 13:14. Vâlcencele nu au clacat și au revenit treptat la conducere astfel încât finalul de repriză le-a găsit la două goluri avans, 20:18.

Trei goluri ale lui Liscevic și o serie de patru goluri consecutive a lui Da Silva au făcut ca în minutul 42 tabela să indice 27:21, cea mai mare diferență înregistrată în meci, însă imediat a venit și reacția nemțoaicelor, care în minutul 47 au redus ecartul la trei goluri, 28:25, apoi în minutul 51 la 29:26 Florentin Pera a cerut un time-out în care a calibrat jocul elevelor sale pentru finalul de meci. Efectele s-au văzut imediat, parțialul pe ultimele 9 minute fiind 5:1 cu contribuția lui Norgaard, Da Silva, Fraga Fernandez și Elghaoui.

Așadar, 2.200 de spectatori au salutat la finalul partidei victoria favoritelor lor cu 34:27 (20:18), golurile formației noastre fiind înscrise de Norgaard 7, Da Silva 5, Fraga Fernandez 5, Elghaoui 5, Liscevic 4, Glibko 3, Marta Lopez 3, Florica 2.

Celălalt meci din prima rundă a grupei C, Buducnost - Brest Bretagne Handball, se va juca sâmbătă, iar sâmbăta viitoare SCM Rm Vâlcea se va deplasa în Franța pentru partida cu Brest Bretagne.

Alte știri din Handbal