Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Start bun pentru campioana RomânieiSabin Malisevschi / SportPictures.eu
12 Sep 2018

EHF CL: Start bun pentru campioana României

Dinamo a pășit cu dreptul în grupa D a EHF Velux Champions League învingând-o în sala din Ștefan cel Mare pe Elverum, campioana Norvegiei și învingătoare în dubla întâlnire din faza grupelor de anul trecut când cele două formații au fost colege.

Pentru a treia oară consecutiv participantă în competiție, campioana României și-a egalat încă din start performanța de anul trecut, atunci când a înregistrat o singură victorie în cele 10 partide disputate. Trupa pregătită de Constantin Ștefan s-a prezentat cu un lot remaniat față de sezonul anterior și a făcut față cu brio unei formații aflată la a patra prezență consecutivă în competiția-regină a handbalului masculin.

Cu o omogenitate remarcabilă în joc, dinamoviștii s-au impus cu 26:24 (12:11) după ce au trecut prin momente delicate atunci când au fost egalați la 23 cu două minute și jumătate înainte de final. Golurile lui Dinamo au fost marcate de Bannour - 5, Komogorov, Kuduz - câte 4, Şandru - 3, Descat, Gavriloaia, Zulfic, Savenco - câte 2, Szasz, Mousavi - câte un gol.

Mare surpriză în cealaltă partidă disputată astăzi în grupa D! Finlandezii de la Riihimäen Cocks, debutanți în competiție, au smuls un egal, 19:19, pe teren propriu cu spaniolii de la Abanca Ademar Leon, echipă pe terenul căreia campioana României urmează să se deplaseze etapa viitoare, sâmbătă, 22 septembrie. Ultimul meci al primei runde, Orlen Wisla Plock - Wacker Thun, este programat pentru duminică, 16 septembrie.

Alte știri din Handbal