Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Prima victorie în deplasare pentru DinamoSabin Malisevschi / SportPictures.eu
03 Oct 2018

EHF CL: Prima victorie în deplasare pentru Dinamo

Dinamo se află la cel mai bun sezon al său în EHF Velux Champions League. Elevii lui Constantin Ștefan au obținut a treia victorie din cele patru meciuri disputate în grupa D în deplasarea de la Vantaa cu Riihimäen Cocks, aceasta fiind și primul succes pe teren străin repurtat după trei sezoane complete jucate în această competiție.

Debutanți în competiție, finlandezii au smuls un egal, 19:19, pe teren propriu spaniolilor de la Abanca Ademar Leon avertizând astfel colegii de grupă asupra calității jocului în propriul fief. Ei au fost cei care au condus ostilitățile în prima parte a meciului în care s-au aflat în avantaj cu maxim trei goluri, 17:14 cu 14 secunde înainte de pauză, dar Gavriloaia a stabilit scorul pauzei, 17:15. Ecartul s-a mărit imediat după reluarea jocului, 21:17 în minutul 36, dar alb-roșiii au restabilit egalitatea cu 9 minute înainte de final prin reușita de 29:29 a lui Kuduz. Trei minute mai târziu Bannour aduce echipa din Ștefan cel Mare în avantaj, recidivează pentru 30:31, iar Szasz a înscris ultimul gol al partidei în ultimul minut. Riihimäen Cocks – Dinamo 31:32 (17:15) și campioana României este pe locul secund în grupă.

Golurile lui Dinamo au fost marcate de Bannour - 6, Alouini – 5, Mousavi Komogorov, Szasz – câte 4, Zulfic – 3, Gavriloaia– 2, Descat, Negru, Kuduz, Savenco - câte un gol.

Urmează acum dubla întâlnire cu liderul grupei, Orlen Wisla Plock cu primul meci la București pe 14 octombrie, returul pe 3 noiembrie în Polonia.

Alte știri din Handbal