Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Misiuni dificile pentru reprezentantele noastreSabin Malisevschi / SportPictures.eu
29 Iun 2018

EHF CL: Misiuni dificile pentru reprezentantele noastre

La Viena a avut loc astăzi tragerea la sorți a grupelor EHF Champions League. În competiția feminină, CSM București a fost repartizată în grupa D alături de Vipers Kristiansand, campioana Norvegiei, Ferencvaros TC Budapesta, vicecampioana Ungariei, și o echipa câștigătoare a grupei de calificare formată din Bietigheim (Germania), Bera Bera (Spania), Perla Lublin (Polonia) și Jomi Salerno (Italia).

În cazul în care va câștiga cealaltă grupă de calificare a cărei principală favorită a fost la tragerea la sorți de zilele trecute, SCM Craiova ar urma să evolueze în grupa C din care fac parte Gyor, deținătoarea EHL Champions League și a titlului Ungariei, Thuringer HC, campioana Germaniei, și Krim Ljubljana, campioana Sloveniei.

Primele trei clasate în fiecare grupă avansează în faza grupelor principale în care se vor întâlni reprezentantele grupelor C și D. Prima etapă a grupelor este programată în week-end-ul 5-7 octombrie.

În competiția masculină, Dinamo București a fost repartizată în grupa D alături de Orlen Wisla Plock (Polonia), Abanca Ademar Leon (Spania), Elverum Handball (Norvegia), Wacker Thun (Elveția) și Riihimäen Cocks (Finlanda). Ademar Leon și Elverum sunt echipe cunoscute formației din Ștefan cel Mare, cele două formații fiind adversare în ediția anterioară a competiției, în timp ce polonezii sunt net favoriți la câștigarea grupei. Primele meciuri ale competiției se vor derula în perioada 12-16 septembrie.

Alte știri din Handbal