Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Lekic parafează succesul ”tigroaicelor” la KristiansandRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Oct 2018

EHF CL: Lekic parafează succesul ”tigroaicelor” la Kristiansand

A doua victorie a celor de la CSM București în grupa D a EHF Champions League a fost obținut în deplasarea din Norvegia de pe terenul celor de la Vipers Kristiansand. Cu un nou antrenor principal după înfrângerea umilitoare din Germania cu SG BBM Bietigheim, ”tigroaicele” au corectat parțial în această seară evoluția dezamăgitoare din debutul de sezon. Cu doar trei antrenamente conduse, sârbul Dragan Djukic nu putea schimba radical exprimarea din teren a campioanelor României, dar a transmis încredere și a beneficiat de o zi de excepție a Andreei Lekic, care a înscris de 9 ori în această seară.

Startul poticnit, cu gazdele conducând cu 4:1 a fost redresat rapid de reprezentantele tricolorului în competiție, tabela fiind egalată la 5 în minutul 12. Grubisic și-a intrat și ea în mână și i-a dat replica legendarei Katrine Lunde, cea care a închis poarta gazdelor cu intervenții fantastice, parând chiar prima aruncare de la 7 metri a meciului executată de Cristina Neagu. CSM a trecut încet-încet la conducerea ostilităților, Iulia Curea aducându-și echipa pentru prima oară în avantaj pe tabelă în minutul 24, scor 10:11, dar scorul pauzei este egal, 14:14.

O perioadă bună în startul reprizei secunde le-a permis fetelor noastre să se distanțeze la +5, 16:21, în minutul 40 ajutate și de două eliminări ale gazdelor, dar Sulland și colegele sale au pornit în cursa de urmărire împinse de la spate de cei aproape 2.000 de spectatori din tribune. Norvegiencele s-au apropiat la un singur gol, 24:25 în minutul 51, dar Neagu, Mehmedovic și Lekic au înscris și au menținut avantajul pe tabelă.

S-a încheiat Vipers – CSM București 27:29 (14:14) și cu 4 puncte CSM conduce grupa înaintea meciului de mâine dintre SG BBM Bietigheim și FTC-Rail Cargo Hungaria. Ajunsă la jumătatea meciurilor din grupe, competiția EHF Champions League ia o pauză de două săptămâni, urmând a reveni pe 4 noiembrie cu retururile meciurilor din această etapă.

Alte știri din Handbal