Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Înfrângere usturătoare pentru ”tigroaice”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Oct 2018

EHF CL: Înfrângere usturătoare pentru ”tigroaice”

CSM București s-a deplasat în Germania pe terenul celor de la SG BBM Bietigheim pentru al doilea meci din grupa D a EHF Champions League și a continuat evoluția dezamăgitoare din debutul de sezon.

Cu o defensivă foarte slabă și cu un atac în care doar realizările individuale ale Cristinei Neagu și Andreei Lekic au menținut o umbră de speranță până spre finalul meciului, ”tigroaicele” au suferit o înfrângere umilitoare cu 30:28 (16:12).

Practic, ele au început partida de la 0:4, primul gol fiind înscris de Mehmedovic abia în minutul 8, diferența fiind păstrată până în minutul 41, când tabela indica 23:19. Golurile lui Lazovic, Radicevic și Bazaliu au făcut ca la jumătatea reprizei secunde tabela să indice o diferență minimă, dar un time out tehnic cerut de antrenorul nemțoaicelor a dus la restabilirea imediată a diferenței pe tabelă. Neagu, Mehmedovic și Radicevic găsesc soluții individuale în atac și cu 100 de secunde înainte de ultima sirenă Bietigheim era din nou în avantaj minim, 29:28. Nemțoaicele nu s-au precipitat și au dat lovitura de grație prin Lauenroth, aruncarea de la 7 metri ratată de Cristina Neagu nemaiavând nicio importanță în economia jocului.

CSM București se deplasează săptămâna viitoare în Norvegia la Kristiansand pentru jocul cu Vipers, echipă învinsă ieri în Ungaria de FTC-Rail Cargo Hungaria cu 27:26, golul victoriei fiind înscris în ultima secundă.

Alte știri din Handbal