Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Înfrângere la limită în PoloniaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Nov 2018

EHF CL: Înfrângere la limită în Polonia

După pauza de trei săptămâni dintre turul și returul fazei grupelor, campioana Dinamo București și-a continuat parcursul în grupa D a Velux EHF Champoions League cu partida din etapa a 6-a disputată pe terenul polonezilor de la Orlen Wisla Plock.

La capătul unui joc în care au primit foarte multe eliminări, 9, față de numai 3 ale gazdelor, alb-roșiii au pierdut la limită 29:28 (14:12) chiar dacă au revenit de mai multe ori pe tabelă după ce au fost conduși cu 4 sau cu 6 goluri, așa cum a fost în minutul 52, 25:19. Forcing-ul de final nu a mai dat roade, polonezii reușind să mențină avantajul și în urma acestei victorii să rămână în cărțile calificării.

Golurile lui Dinamo au fost înscrise de Zulfic - 6, Bannour - 5, Kuduz - 4, Şandru, Komogorov - câte 3, Szasz - 2, Descat, Alouini, Negru, Gavriloaia, Acatrinei - câte o reușită.

În acest moment Abanca Ademar Leon conduce în clasamentul grupei cu 9 puncte, urmată de Orlen Wisla Plock, Ellverum Handball și Dinamo cu câte 8 puncte, despărțite de golaveraj. Următorul meci al dinamoviștilor este cel de pe 8 noiembrie pe teren propriu cu spaniolii de Abanca Ademar Leon, o partidă decisivă pentru obținerea unuia dintre primele două locuri în grupă și calificarea în faza următoare a competiției.

Alte știri din Handbal