Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România

Top news

Programul TV
 • 11:00
  Fotbal
  Liga 2: Sportul Snagov vs. Universitatea Cluj (live)
  Digisport 1
 • 13:00
  Fotbal
  Liga 2: UTA Arad vs. FC Argeș (live)
  Digisport 1
 • 15:00
  Fotbal
  Meci demonstrativ "Centenarul Fotbalului Românesc" (live)
  Digisport 1
 • 15:30
  Handbal
  EHF Cup: SCM Ramnicu Vâlcea vs. Herning-Ikast Handbold (live)
  Digisport 2
 • 17:15
  Handbal
  EHF Champions League: CSM București vs. Bietigheim (live)
  Digisport 1
 • 19:15
  Handbal
  EHF Champions League: Elverum vs. Dinamo (live)
  Digisport 2
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Inconstanța îi costă pe campionii RomânieiSabin Malisevschi / SportPictures.eu
23 Sep 2018

EHF CL: Inconstanța îi costă pe campionii României

Dinamo a pierdut în deplasare meciul din etapa a 2-a a Velux EHF Champions League disputat pe terenul celor de la Abanca Ademar Leon, scor 31:28 (12:14) în favoarea echipei spaniole.

După debutul cu victorie în grupa D în urmă cu o săptămână în sala din Ștefan cel Mare contra celor de la Elverum, elevii lui Constantin Ștefan au etalat un joc ezitant și fluctuant pe parcursul celor 60 de minute, ceea ce le-a adus înfrângerea. Acest lucru s-a văzut încă din start când au reușit să înscrie primul gol abia în minutul 6, dar au revenit surprinzător pe tabelă de la 4:8 la 12:9 grație unei prestații de excepție a lui Ștefan Grigoraș între buturi, care a bifat 7 mingi parate în interval de 10 minute. Intrați la pauză cu avantaj de două goluri pe tabelă, alb-roșiii nu au putut face față elanului gazdelor care au preluat inițiativa și s-au distanțat la patru goluri, dar au revenit la un gol diferență, 24:25, cu 11 minute înainte de final. Ultimele minute le-au aparținut însă gazdelor, care au refăcut ecartul de trei goluri și au închis partida în avantaj.

Golurile dinamoviștilor au fost înscrise de Negru, Gavriloaia, Komogorov, Kuduz – câte 4, Bannour - 3, Alouini, Szasz, Acatrinei – câte 2, Savenco, Şandru, Zulfic – câte un gol.

Următoarea partidă pe care Dinamo o va disputa va fi miercuri, 26 septembrie, pe teren propriu cu elvețienii de la Wacker Thun.

Alte știri din Handbal